Egyedülállóan hatékony fejlesztési megoldás üzletembereknek

info@teniszcoaching.hu
+36-30-6017568
Üzenetküldés

Hírek, aktualitások

2015. augusztus 30.

A Köszeg csapata ismét megnyerte a burgenlandi tartományi bajnokságát, így visszajutottunk a Landesliga B osztályába.

A 35 év feletti csapattal kemény küzdelem árán sikerült ugyanebben az osztályban maradni.

 

2015. augusztus 23.

A Torják Zoltán - Koltay Árpád páros megismételte 2 évvel ezelőtti eredményét és megnyerte az ITN-Tennisoutlet Trophy Köszegen rendezett páros versenyét.

 

2015. július 25.

Szabados Tamás barátommal, egykori csapattársammal visszatértünk gyerekkorunk egyik legfontosabb helyszínére, a salgótarjáni "acélgyári" teniszpályára és részt vettünk a XXVII. Denevér Kupán, amit meg is nyertünk.

 

2014. szeptember 30.

Sajnos a kőszegi csapattal az osztrák bajnokságban idén kevés mérkőzésen vettem részt, ráadásul ki is estünk a Landesliga-ból, de jövőre újból megpróbálunk visszajutni.

Az idei szezonban viszont - hosszú kihagyás után - újra elindultam a magyar OB III csapatbajnokságban, a Budafoki MTE színeiben. 11 győzelem és 2 vereség a mérleg, ami a ranglista 300. körüli helyére lesz elegendő.

 

2013. augusztus 4.

A Torják Zoltán - Koltay Árpád kettős nyerte az osztrák ITN-Tennisoutlet Trophy versenysorozat első kőszegi állomásának párosversenyét.

 

2013. június 22.

A Kőszegi SE férfi teniszcsapata megnyerte a bajnokságot a burgenlandi 1. osztályban, így jövőre már a Landesliga B-ben folytathatja a játékot, csakúgy, mint a 35 év felettieknél.

Almagest Kft. | Telefon: +36 30 601 7568 | E-mail: info@almagest.hu

A honlapon szereplő tartalom és megjelenés az Almagest Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

címkék: tenisz, business coaching, vezetői és értékesítői készségfejlesztés, személyes hatékonyság, tárgyalástechnika, kommunikáció, stratégia, vállalkozás-fejlesztés, stresszkezelés, munka-magánélet egyensúly, tréning

Honlapkészítés: Ujlap.hu